De goeroe van Lonneke

Naam:Lonneke
Geboren: 1975
Beroep: Lerarenopleider 

‘Kies je eigen pad’

1. Wie bewonder je?
Joke, coach en therapeut.

2. Wat bewonder je specifiek?
Joke gebruikt in haar coaching en therapie allerlei verschillende manieren en methoden. Bijvoorbeeld neuropsyrurgie, een methode die is gebaseerd op inzicht in oorzaak en gevolg van klachten en op herstel van het zelfgenezend vermogen, waarmee ieder mens is toegerust.

Joke heeft ook veel kennis en ervaring. Verder bewondert Lonneke Jokes vanzelfsprekendheid en natuurlijkheid, die ze ook weer bij Lonneke activeert en oproept. Dit vanuit een gelijkwaardige relatie. Ook heeft Joke humor.

3. Wat herken je hiervan bij jezelf?
De humor. En het uitgangspunt van: geloof niks tenzij het goed voor je voelt. Kies je eigen pad. Als voorbeeld noemt Lonneke de problemen die ze had met haar zoontje Finn. Iedereen had wel een oplossing of een oordeel. Daardoor was Lonneke zo van de wijs dat ze helemaal uit haar eigen kracht raakte, en niet meer vertrouwde op haar eigen (moeder)gevoel. Joke heeft haar geholpen om haar eigen energie terug te krijgen en meer te vertrouwen op zichzelf en op wat ze zelf belangrijk vindt.

4. Over welke genoemde eigenschappen zou je zelf (nog meer) willen beschikken?
Meer kunnen loslaten, en accepteren dat dingen zijn zoals ze zijn.

Comments are closed.