De goeroe van Robbert Paul de Vries

Naam: Robbert Paul de Vries
Leeftijd: 38 jaar
Beroep: Professioneel spreker en trainer. Eigenaar en directeur van RoodBaard.
http://roodbaard.nu/
https://twitter.com/_RoodBaard

“Anderen inspireren begint bij jezelf kunnen inspireren.”

1. Wie/wat inspireert jou?  
Naast zijn opa heeft Robbert Paul diverse externe inspiratiebronnen. Voornamelijk zijn dat mensen die hun dromen leven. Ook geven bijzondere plaatsen en ervaringen hem inspiratie. Daarnaast is hij zelf zijn belangrijkste inspiratiebron. 

2. Wat is het dat je inspireert, (wat bewonder je in deze persoon)?
Waneer hij kijkt naar waar hij vandaan is gekomen, om te mogen doen wat hij nu doet, dan is Robbert Paul daar bijzonder trots op. Daarmee inspireert hij zichzelf op de momenten dat hij ergens tegen op ziet, of wanneer hij denkt dat hij iets niet zou kunnen. 

3. Hoe inspireer of motiveer jij anderen?
Anderen inspireren begint bij jezelf kunnen inspireren, aldus Robbert Paul. Door open te staan en kwetsbaar te zijn laat hij anderen toe in zijn kijk op de wereld en hoe hij de dingen doet die hij doet. Anderen raken geïnspireerd door de dingen die hij doet, dingen die anderen wel zouden willen maar niet durven. Doordat hij regelmatig buiten zijn comfortzone gaat laat hij zien wat lef je kan brengen. 

4. Hoe haal je inspiratie uit je werk?
Mensen helpen het beste uit zichzelf te halen is wat Robbert Paul doet. Op het moment dat deelnemers aan zijn opleidingen vervolgens daadwerkelijk de verandering maken die ze willen maken en het beste uit zichzelf weten te halen, inspireert hem dit weer. Dit is een mooie 1 op 1 ‘directe inspiratie loop’.

Comments are closed.